BVBA Davithaja is de voorlopige pijler in een opeenvolging van reeds drie generaties marktkramers. Met de paplepel werden de visie en de waarden van Davithaja ons meegegeven.

Wij krijgen vaak de vraag waar de naam vandaan komt. Deze is een samenvoeging van de drie kinderen: [Davi]no, [Tha]jana, & [Ja]y 

 ONZE  VISIE !

Davithaja kan worden samengevat in enkele kernwoorden: Passie, Kwaliteit, Service! Onze zaak is onze passie, U als klant dus ook! Boven alles geloven wij bij Davithaja in kwaliteit. In tegenstelling tot vele groenten – en fruithandelaars bieden wij elke dag opnieuw enkel producten aan van de hoogste kwaliteit. Onze dagdagelijkse taak is dan ook steeds het zorgvuldig selecteren van de artikels die we u presenteren!
Toch ligt onze sterkte niet enkel in het leveren van hoogkwalitatieve groenten en fruit; maar ook in de manier waarop we onze klanten bedienen. De charme van de markt is te vinden in twee zaken: de versheid en presentatie van de producten en het enthousiasme van de marktkramer – twee aspecten die bij ons nooit zullen ontbreken!
Het is enkel door een combinatie van onze zin voor kwaliteit en een doorgedreven service dat we het vertrouwen van ons cliënteel hebben kunnen opbouwen.